Toukokuun kk-tapahtuma 16.5.

Toukokuun kuukausitapahtuma vietettiin SSTecin pajalla Kuormatiellä, Nummelan Veikkoinkorvessa. Jukka Siekkeli piti meille mukaansatempaavan ja mielenkiintoisen esittelyn yrityksestään, omasta tiestään yrittäjäksi ja tuotekehittäjäksi sekä siitä miten ideasta tulee valmis tuote.  

Jukka on suunnitellut kivirakentamisen prosessin, joka lyhentää rakennusaikaa ja vähentää huomattavasti työvoimakustannuksia ja takaa samalla tasaisen laadun. Prosessin suunnittelun lisäksi SSTecin pajalla on rakennettu kivikorien täyttämiseen käytettävä kone. Kivimuurin ja meluseinämän teko uudella koneellistetulla menetelmällä on turvallista ja ergonomista. Ympäristö on myös huomioitu, sillä tällä menetelmällä rakennetaan ympäristöystävällisesti.

Hauskaa iltaa siivittivät hyvät tarjoilut sekä illan isännästä ja koko yrityksestä huokuva positiivinen asenne ja ylpeys omasta työstä. Illan pääaiheen lisäksi käytiin aktiivista keskustelua nuorten syrjäytymisestä sekä yleisesti työilmapiiristä ja siitä kuinka tärkeitä nämä asiat ovat ja kuinka niitä voisi parantaa. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille ja ennen kaikkea Jukalle ja muulle SSTecin väelle järjestelyistä.
Lisätietoa SSTecistä: http://www.sstec.fi/.

LOM Ulla

Takaisin uutisiin