Kehity – Kasva johtajana

Nuorkauppakamarissa voit oppia johtajuutta käytännönläheisesti. Meillä elämäntapana on johtajuus.

Johtajuuskoulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää taitoja mm. tiimityöskentelyssä, projektien johtamisessa, strategian luomisessa, ihmisten motivoinnissa ja tavoitteellisessa tekemisessä. Toiminnan strategista suunnittelua ja johtamista pääset oppimaan esim.
Strategia!-koulutuksessa, hallitusvirkailijakoulutukset puolestaan tarjoavat eväitä oman kamarin hallitusvirassa toimimiseen sekä johtamiseen.

Jokainen virka tai tehtävä tarjoaa mahdollisuuden opetella ihmisten johtamista. Pieninkin projekti vaatii suunnittelua, organisointia, delegointia, budjetointia sekä monia muita taitoja. Haasteista kenties suurimmat ovat ihmisten johtamiseen ja yhteistyöhön liittyviä.
Nuorkauppakamari tarjoaa mahdollisuuksia oppia johtamista ja organisointia paikallisesti, alueellisesti, valtakunnallisesti tai jopa kansainvälisesti

Työelämän haasteet kasvattavat – Nuorkauppakamari opettaa vastaamaan haasteisiin!

Strategia!-koulutus järjestetään vuonna 2017 Kouvolassa

VALMENNUSOHJELMA JOHTORYHMÄ- JA HALLITUSTYÖSKENTELYYN

Nuorkauppakamarilaisille on tarjolla johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyn valmennusohjelma. Valmennus tähtää alueen johtoryhmiin sekä keskusliiton hallitukseen hakevien, tulevaisuuden tekijöiden valmiuksien kehittämiseen. Valmennus on kehitetty vaalilautakunnassa, joka on uusinut käytännössä koko menettelynsä. Perinteiset valmistautumistehtävät on korvattu valmennuspolulla. Polku sisältää lähi- ja ryhmävalmennusten ohella runsaasti henkilökohtaista mentorointia, coachausta ja etätehtäviä.
Tutustu Nuorkauppakamarin tarjoamiin oppimisen paikkoihin. (pdf)