Suomen Nuorkauppakamarit ry ja sen jäsenyhdistykset tarjoavat vuosittain upeita kouluttautumismahdollisuuksia ympäri Suomea – tarjoamme käytännönläheisiä ja konkreettisia oppimismahdollisuuksia monia eri tapoja hyödyntäen.

Vaikuta – Kouluttaudu ja kouluta – Kehity

Tarjoamme itsensä kehittämisestä ja kouluttautumisesta kiinnostuneille aktiivisille aikuisille mahdollisuuksia vaikuttaa, kouluttautua ja kouluttaa sekä kehittyä ja sen myötä kasvaa niin yksilönä kuin johtajana.

tarjoaa mahdollisuuden kehittää taitoja mm. tiimityöskentelyssä, projektien johtamisessa, strategian luomisessa, ihmisten motivoinnissa ja tavoitteellisessa tekemisessä.

voi nuorkauppakamarissa kehittää myös erilaisissa valmennuksissa ja koulutuksissa sekä yhteiskunnallisissa tehtävissä, joita aukenee JC-uran myötä.

Työelämän haasteet kasvavat – Nuorkauppakamari opettaa vastaamaan haasteisiin

Työssä ja jokapäiväisessä elämässä tarvitsemme erilaisia vaikuttamistaitoja ja -kanavia, riippumatta omasta asemasta yhteiskunnassa, joka voi muuttuvassa yhteiskunnassa olla mikä tahansa. Oman aseman ja määränpään suunnan voi jokainen määritellä itse – nuorkauppakamari antaa siihen loistavat ja oppimista tukevat puitteet.

Järjestö tarjoaa käytännönläheistä kouluttautumista ja kehittymistä niin yksilönä kuin johtajanakin, ja tämän vuoksi olemme ainutlaatuinen toimintakenttä itsensä kehittymistä ja kasvamista ajatellen.

Nuorkauppakamari tarjoaa mahdollisuuksia oppia

Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen useita tehtäviä ja johtamispaikkoja, joiden avulla jäsenet saavat kartutettua paljon työelämässä kaivattua tietotaitoa ja kokemusta oman peruskoulutuksensa päälle.

Jokainen hallitusvirka tai tehtävä tarjoaa mahdollisuuden opetella ihmisten johtamista. Pieninkin projekti vaatii suunnittelua, organisointia, delegointia, budjetointia sekä monia muita taitoja. Haasteista kenties suurimmat ovat ihmisten johtamiseen ja yhteistyöhön liittyviä.

Nuorkauppakamarista ei valmistuta eikä siellä saavuteta luettua tutkintoa – nuorkauppakamarissa opitaan tekemällä, ottamalla vastuuta, haastamalla itseään sekä vaikuttamalla monimuotoisesti myös oman mukavuusalueen ulkopuolella.

Nuorkauppakamarissa opitut taidot ovat suoraan siirrettävissä työelämään.