Vihdin Nuorkauppakamarin kokoukset

Hallituksen kokoukset

Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa. Näissä kokouksissa äänestetään ja päätetään mm. ajankohtaiset asiat, toteutettavat projektit sekä kokouksissa valitaan myös uusia koejäseniä. Jos haluat tuoda hallituksen kokoukseen asian tai esityksen, niin laita viestiä puheenjohtajalle.

Kuukausitapahtumat

Lisäksi joka kuukausittain järjestetään kk-tapahtuma, jonka tarkoituksena on kerätä jäsenistö yhteen mukavan yhdessäolon, tekemisen tai yritysvierailun muodossa. Nämä kuukausitapahtumat ovat mainio tapa tulla tutustumaan kamarin toimintaan ja jäseniin. Useisiin kk-tapahtumiin voi osallistua koko perhe/avec.

Vuosi- ja vaalikokous

Kamarimme vuosikokous järjestetään helmikuussa ja vaalikokous lokakuussa, jossa voit pyrkiä hallitukseen haluamaasi virkaan. Vuosi- ja vaalikokouksessa päätetään myös uudet jäsenet.


Alue A-kokoukset

Suomessa nuorkauppakamarit on jaettu neljään alueeseen.

Alue A:lla, Porvoosta Uuteenkaupunkiin, johon Vihdin kamari kuuluu on 24 kamaria, jäseniä n. 800.

Aluejako helpottaa toimintaa ja aluejohtoryhmän tehtävänä on toimia tukena oman alueen kamareille sekä tiedonvälittäjänä niin kamareihin kuin keskusliittoon suuntaan.

Tutustu alueeseemme täältä.

Alue A vaalikokous 2022
A-aluevaalikokous Air Is Too hot, Turku, 16.-18.9.2022

Alue A vuosikokous 2023
Porvoo

Alue A&B vaalikokous 2023
Helsinki


Kansallisetkokoukset

SNKK (Suomen Nuorkauppakamarit ry) on kaikkien suomen nuorkauppakamareiden (jäsenyhdistysten) katto-organisaatio. Kaikki Suomen nuorkauppakamarien paikallisyhdistykset ovat keskusliiton jäseniä. SNKK on yhteyslinkki kansainvälisen toiminnan kanssa ja ohjaa kansallista toimintaa.

nuorkauppakamarit.fi 

Vuosikokous

Kansallinen vuosikokous on vuosittainen Suomen Nuorkauppakamarit ry:n viikonlopun mittainen tapahtumaviikonloppu, joka sisältää sääntömääräisen vuosikokouksen lisäksi keskusliiton hallituksen kokouksen, työpajoja, key note speaker -puheenvuoroja, verkostoitumistapaamisia, puhekilpailun ja kansallisen palkintogaalan illallisineen.

Kansallinen vuosikokous 2023, 14.-16.4.2023, Start Up!, Vaasa

Vaalikokous

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallinen vaalikokous on vuosittainen järjestettävä, viikonlopun mittainen tapahtumaviikonloppu, joka sisältää sääntömääräisen vaalikokouksen lisäksi keskusliiton hallituksen kokouksen, työpajoja, key note speaker -puheenvuoroja, verkostoitumistapaamisia, debatti-kilpailun sekä palkintogaalan illallisineen. Viikonlopun yhteydessä järjestetään myös JCI:n virallinen koulutus.

Kansallinen vaalikokous 2023


Kansainvälisetkokoukset

Nuorkauppakamaritoimintaa on yli sadassa maassa, joten myös mahdollisuuksia kansainvälistymiseen on lukemattomia. Vuosittain järjestettävät Eurooppa- ja maailmankokoukset keräävät suurimmat suomalaisdelegaatiot ulkomaanmatkoille, mutta näiden kohokohtien lisäksi pelkästään Euroopasta löytyy kymmeniä muitakin visiitin arvoisia kv-kokouksia.

Eurooppakokous
JCI EUROPEAN CONFERENCE 2023, Bukarest, Romania 24.-27.5.2023

Maailmankokous
JCI WORLD CONFERENCE 2022, Hong Kong, Online, 31.10.-4.11.2022