Vihdin Nuorkauppakamarissa on aktiivinen toiminta ja toteutamme vuoden aikana lukuisia loistavia ja näkyviä projekteja.

Näiden projektien kautta yhteistyökumppanimme saa näkyvyyttä, vahvan toimijan kumppanikseen ja aktiivisen joukon parhaimmassa iässä olevia ihmisiä. Nuorkauppakamarin vaikutuspiirissä on satoja ihmisiä ja toteuttamiemme projektien kautta tavoitamme Vihdin talousalueella laajasti ihmisiä ja yrityksiä. Kamarilamme on lukuisia yhteistyökumppaneita eri aloilta ja yhteiskunnan tahoilta. Jäsenten ja yhteistyökumppaniemme yritykset / organisaatiot pääsevät näkyviin tehokkaasti paikkakunnallaan ja erilaisten yhteistyökuvioiden kautta myös valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Jos kiinnostuit  mahdollisuudesta tulla yhteistyökumppaniksemme, niin ota yhteyttä puheenjohtajaamme ja kuulet lisää. Nuorkauppakamari tarjoaa yrityksellesi tai organisaatiollesi mahdollisuuden kannattavaan yhteistyöhön ja sosiaaliseen vastuuseen!


Honkimaan Tilitoimisto Oy – nykyaikainen ja luotettava kumppani

Honkimaan tilitoimisto on kasvanut 45 vuodessa Karkkilan ja sen kehyskuntien yritysten ja yhdistysten luotettavaksi taloushallinnon kumppaniksi.

JOKAINEN ASIAKKAAMME ON TEKEMISEN ARVOINEN

Asiakaskuntamme koostuu monenlaisista ja eri alojen toimijoista, joista jokainen on meille auttamisen ja työnteon arvoinen. Toisille olemme olleet pitkäaikainen kumppani koko yritystoiminnan elinkaaren ja toisille välttämätön tuki ja turva taloushallinnon hahmottamisessa sekä kehittämisessä.

Ota yhteyttä, niin perehdytään yhdessä tarpeisiisi!
https://www.honkimaantilitoimisto.fi/yhteystiedot


Hinauspalvelu Huhtanen ja Autohuolto Huhtanen

Hinauspalvelu Huhtanen tarjoaa luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua vuoden jokaisena päivänä.  Ympäri vuorokauden palveleva 24 h päivystys takaa sen, että apu on perillä nopeasti kaikkina vuorokaudenaikoina.  Toimimme pääasiassa Vihdissä, Nummelassa, Lohjalla, Karkkilassa, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla.  Kun auto jättää tielle, soita meille!

Autohuolto A. Huhtanen Oy tarjoavat monipuolista ja luotettavaa autohuoltoa Vihdissä. Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit ja -mallit. Verkkosivuiltamme löytyvän huoltolaskurin avulla voit laskea valmiiksi autosi huoltohinnan kummassakin toimipaikassamme ja varata huoltoajan mielesi mukaan.

Kurvaa korjaamollemme, kun autosi kaipaa huoltoa – meiltä saat aina sujuvaa palvelua. Tarjoamme myös rengasliikkeen palvelut ja tuulilasityöt.


Saumattomasti toimivat verkkosivut, markkinointi ja palvelinalustat. Me toteutamme ne kaikki. Pankkiholveihimme rakennetut konesalit tarjoavat turvallisen paikan verkkosivuille ja virtuaalipalvelimille, tietenkin nykyaikaisilla järjestelmillä ja huippunopeilla yhteyksillä varustettuna.


Vihdin Autotalo Oy on 1983 perustettu vihtiläinen perheyritys. Toimintamme on keskittynyt Vihdin Nummelaan.
 
Sinulla on autoilijana mahdollisuus saada meiltä autollesi kaikki tarvittavat palvelut. Meiltä löydät uusien autojen osalta Citroën, Honda ja Mitsubishi -mallistot, sekä laajan valikoiman laadukkaita vaihtoautoja. Auton jälkimarkkinoinnin osalta meiltä saat myös huolto- ja varaosapalvelut. Auton puhtaanapito onnistuu myös meillä. Vihdin Autotalo Carwash käyttää kotimaista Tammermaticin T700Lux pesukonetta. Auton pitäminen puhtaana on nyt helppoa, edullista ja ympäristöystävällistä.
 
Nykyisin edustamme merkkejä; Citroën, Honda ja Mitsubishi. Merkkihuollon osalta edustamme edellä mainittujen merkkien lisäksi Peugeot -merkkiä. Toimintamme historiassa olemme edustaneet mm. Renault-, Suzuki-, Kia- ja Mercedes-Benz –merkkejä. Citroën jälleenmyyjänä olemme toimineet vuodesta 1987 ja Honda jälleenmyyjänä vuodesta 1999. Mitsubishin edustus laajensi merkkivalikoimaamme 2017.
 
Automyynnin uudet tilat valmistuivat syksyllä 2021 osoitteeseen Kuskinkierros 5, 03100 Nummela. Huolto ja varaosat toimivat edelleen osoitteessa Ratastie 2, 03100 Nummela. Toimipaikkojen välillä on matkaa noin 700 metriä.
 
Yrityksemme keskeisiä arvoja ovat asiakaslähtöinen palvelu, jatkuva laadun parantamisen periaate, ympäristön huomioiminen kaikessa toiminnassa. Noudatamme toiminnassa AKL-laatuohjelmaa ja yrityksellä on AKL-laatusertifikaatti.