Vihdin Nuorkauppakamarissa on aktiivinen toiminta ja toteutamme vuoden aikana lukuisia loistavia ja näkyviä projekteja.

Näiden projektien kautta yhteistyökumppanimme saa näkyvyyttä, vahvan toimijan kumppanikseen ja aktiivisen joukon parhaimmassa iässä olevia ihmisiä. Nuorkauppakamarin vaikutuspiirissä on satoja ihmisiä ja toteuttamiemme projektien kautta tavoitamme Vihdin talousalueella laajasti ihmisiä ja yrityksiä. Kamarilamme on lukuisia yhteistyökumppaneita eri aloilta ja yhteiskunnan tahoilta. Jäsenten ja yhteistyökumppaniemme yritykset / organisaatiot pääsevät näkyviin tehokkaasti paikkakunnallaan ja erilaisten yhteistyökuvioiden kautta myös valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Jos kiinnostuit  mahdollisuudesta tulla yhteistyökumppaniksemme, niin ota yhteyttä puheenjohtajaamme ja kuulet lisää. Nuorkauppakamari tarjoaa yrityksellesi tai organisaatiollesi mahdollisuuden kannattavaan yhteistyöhön ja sosiaaliseen vastuuseen!


Honkimaan Tilitoimisto Oy – nykyaikainen ja luotettava kumppani

Honkimaan tilitoimisto on kasvanut 45 vuodessa Karkkilan ja sen kehyskuntien yritysten ja yhdistysten luotettavaksi taloushallinnon kumppaniksi.

JOKAINEN ASIAKKAAMME ON TEKEMISEN ARVOINEN

Asiakaskuntamme koostuu monenlaisista ja eri alojen toimijoista, joista jokainen on meille auttamisen ja työnteon arvoinen. Toisille olemme olleet pitkäaikainen kumppani koko yritystoiminnan elinkaaren ja toisille välttämätön tuki ja turva taloushallinnon hahmottamisessa sekä kehittämisessä.

Ota yhteyttä, niin perehdytään yhdessä tarpeisiisi!
https://www.honkimaantilitoimisto.fi/yhteystiedot


Hinauspalvelu Huhtanen ja Autohuolto Huhtanen

Hinauspalvelu Huhtanen tarjoaa luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua vuoden jokaisena päivänä.  Ympäri vuorokauden palveleva 24 h päivystys takaa sen, että apu on perillä nopeasti kaikkina vuorokaudenaikoina.  Toimimme pääasiassa Vihdissä, Nummelassa, Lohjalla, Karkkilassa, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla.  Kun auto jättää tielle, soita meille!

Autohuolto A. Huhtanen Oy tarjoavat monipuolista ja luotettavaa autohuoltoa Vihdissä. Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit ja -mallit. Verkkosivuiltamme löytyvän huoltolaskurin avulla voit laskea valmiiksi autosi huoltohinnan kummassakin toimipaikassamme ja varata huoltoajan mielesi mukaan.

Kurvaa korjaamollemme, kun autosi kaipaa huoltoa – meiltä saat aina sujuvaa palvelua. Tarjoamme myös rengasliikkeen palvelut ja tuulilasityöt.


Saumattomasti toimivat verkkosivut, markkinointi ja palvelinalustat. Me toteutamme ne kaikki. Pankkiholveihimme rakennetut konesalit tarjoavat turvallisen paikan verkkosivuille ja virtuaalipalvelimille, tietenkin nykyaikaisilla järjestelmillä ja huippunopeilla yhteyksillä varustettuna.