PRES Corner 9/2013

Mahtava meininki!

Ensi viikolla 7.5. kokoontuu klo 18:30 kesäkonsertti-työryhmä, johon voi ilmoittautua mukaan. Tarkoitus on aloittaa lippujen myynti parin viikon sisällä. Lipunmyyntipaikoiksi on toistaiseksi varmistunut Oasis Media sekä Hopeatar ja vielä on auki ainakin yksi paikka.

VASTUU! -projekti jatkuu täydellä tohinalla. Haastan kaikki kamarilaiset talkoisiin, yhteisen hyvän puolesta. Tapaamme Vihdin Yrittäjiä 15.5. yritysillassa, jossa aiheena on VASTUU!- projekti. Käytämme yhteisen puheenvuoron Vihdin nuorisopalveluiden kanssa ja markkinoimme 20.5. järjestettävää Mahdollisuuksien toria.

Nyt vaan rohkeasti mukaan ja ilmoittautumaan projektiryhmiin. Ilmoittautua voit joko info@jcivihti.com tai jani.nikali@nylund.fi gsm. 050 432 33 23.

Mahdollisuuksien tori Facebookissa: http://www.facebook.com/events/541903679195806/   Voit myös osallistua ostamalla VASTUU! -riipuksen.

Itse tulen osallistumaan 17.-19.5.2013 PRES-Akatemiaan ja viemään Vihdin positiivista tekemistä eteenpäin. Haastan myös muut kamarit ja heidän toimijat mukaan VASTUU! -projektiimme.

Olen todella ylpeä meidän tämän hetkisestä tekemisestä ja vien tätä esimerkkiä eteenpäin niin alueellisesti kuin kansallisestikin.

Nyt on oivallinen tilaisuus mainostaa Vihdin Nuorkauppakamaria ja meidän tekemistä, haastaa mukaan uusia koejäseniä. Tulen tekemään jutun Vihdin Nuorkauppakamarista paikallislehtiin ja saamme lisää hyvää näkyvyyttä projektiemme kautta.

Aurinkoisin terveisin,

Jani Nikali
PRES 2013

Takaisin uutisiin