Yrittäjä, lähde mukaan talkoisiin

Lehdistötiedote 26.4.2013

VASTUU! -projektin tarkoituksena on nuorten syrjäytymisen ehkäisy ja työllisyyden lisääminen Vihdin talousalueella. Projektissa etsitään ja haastetaan mukaan vihtiläisiä yrittäjiä, jotka haluavat tukea vihtiläisten nuorten syrjäytymisen ehkäisyä ja työllistymistä tavalla tai toisella. Tarkoituksena on saada aikaan toimivat ja kestävät kontaktit vihtiläisten yrittäjien ja Vihdin nuorisotyön kesken.

Yrittäjät voivat tarjota nuorille esimerkiksi tutustumispäiviä yrityksessään tai ryhtyä kummiyritykseksi heille. Muita mahdollisuuksia auttaa on tarjota nuorille työkokeilu-, työssäoppimis- ja työharjoittelupaikkoja. Mukaan voi lähteä myös tukihenkilöksi nuorille tai toimintaa voi tukea jollain muulla haluamallaan tavalla. Myös yksityishenkilöt voivat osallistua talkoisiin omalla panoksellaan.

Tavoitteena on samalla tuoda nuorille ja paikallisesti esiin yrittäjyyttä työllistymisen mahdollisuutena ja yrittäjille näkyvyyttä sosiaalisesti vastuullisena yrityksenä/yrittäjänä. Vuoden vastuullinen -palkinto jaetaan vuosittain asiassa kunnostautuneelle vihtiläiselle yrittäjälle.

Tervetuloa Mahdollisuuksien torille 20.5.2013 klo 16.00-19.00 Nummelan nuorisokeskus Klubille (Vihdintie 4-6), jossa vihtiläiset yrittäjät ja kunnan nuorisotyö sekä muut toimijat kokoontuvat kuulemaan vihtiläisten nuorten tilanteesta ja erilaisista auttamisen mahdollisuuksista.

Projektin toteuttaa Vihdin Nkk yhteisyössä Vihdin kunnan nuorisopalveluiden kanssa.

Lisätiedot: projektipäällikkö Tuulia Aho, jci.vastuu@gmail.com , www.jcivihti.com

Anna nuorelle mahdollisuus – Pienikin teko riittää!

Takaisin uutisiin