PRES Corner 10/2013

Kiitos kaikille!

Kesäkonsertti-työryhmä kokoontui 7.5. ja saimme lyötyä lukkoon lipunmyyntipaikat. Lipunmyyntipaikkoina tänä vuonna toimii: Hopeatar Oy/ Feodora, Oasis Media ja Pentik. Tarkistamme vielä myymälöiden aukioloajat ja laitamme sitten liput myyntiin. Kamarilaiset voivat jo lippuja myydä ja ilmoittaa minulle niistä. Projektiryhmään voi ilmoittautua mukaan. Tarkoitus on aloittaa lippujen myynti ensi viikolla. Laitan vielä ensi viikolla erillisen tiedotteen konsertista, myymälöiden aukioloineen päivineen ja sitten eikun markkinoimaan.

Vastuu!- Projekti jatkuu täydellä tohinalla. Haastan kaikki kamarilaiset talkoisiin, yhteisen hyvän puolesta.
Tapasimme 15.5. Vihdin yrittäjäillassa monta potentiaalista yrittäjää osallistumaan talkoisiin. Ylipäätänsä saimme paljon positiivista palautetta meidän projektista. Markkinoimme myös 20.5. järjestettävää Mahdollisuuksien toria. Suurin tunnustus tuli Hiidenheimosäätiöltä, joka lahjoitti meille 1500€ meidän hyvälle ja vaikuttavalle yhteiskunnallisesti merkittävälle työlle. Tästä todella iso kiitos kaikille!! Ja erityiskiitos Tuulialle, joka on projektin äiti.
Muistakaa kaupitella ystävillenne ja tuttaville VASTUU! -riipusta. Se helppo ja pieni vaiva meille, mutta merkittävä apu Vihdin nuorisotoimelle.
Ja kaikki mukaan Mahdollisuuksien torille 20.5. klo 16-19: http://www.facebook.com/events/541903679195806/ ja osallistukaa ostamalla VASTUU! -riipus.

Itse tulen osallistumaan 17.-19.5.2013 PRES-Akatemiaan ja viemään Vihdin positiivista tekemistä eteenpäin. Haastan myös muut kamarit ja heidän toimijat mukaan VASTUU! -projektiimme.

Tuleva viikonloppu on monella tapaa jännittävä, kun saamme asettaa ehdolle kansalliseksi puheenjohtajaksi Jan Metsolan. Olemme ylpeitä Jan työstäsi Vihdin kamarin näkyvyyden keulakuvana. Toivotan Janille hyvää ja rikasta matkaa kansallisiin haasteisiin.

Tiedä vaikka itsekin hyppään pöydälle, mutta siitä tiedotamme myöhemmin. Nyt on oivallinen tilaisuus mainostaa Vihdin Nuorkauppakamaria ja meidän tekemistä.

Tulen tekemään jutun Vihdin Nuorkauppakamarista paikallislehtiin ensi viikolla ja saamme lisää hyvää näkyvyyttä projektiemme kautta.

Aurinkoisin terveisin,
Jani Nikali
PRES 2013

Takaisin uutisiin