PRES Corner 11/2013

Kesä tuli ja vauhti vaan jatkuu! 

Taas olemme saaneet aikaiseksi paljon. Vauhti vain kiihtyy ja minä olen entistä ylpeämpi saadessani olla Vihdin kamarin puheenjohtajana juuri tänä vuonna.

Monacosta kantautui suuria uutisia ja olemme saaneet joukkoomme Suomen nuorimman senaattorin, 34-vuotiaan JCI-konkarin, kansallisen puheenjohtaja (NP) ehdokkaan, Vihdin Nuorkauppakamarin kasvatin Jan Metsola numerolla #72335. Onnea Jan vielä kerran!!! Olemme ylpeitä Jan työstäsi Vihdin kamarin näkyvyyden keulakuvana.

Osallistuin 17. -19.5.2013 PRES- Akatemiaan, jossa haastoin itseni ja nousin pöydälle. Haen aluekoordinaattorin virkaa. Samassa tilaisuudessa Jan Metsola asetettiin Vihdin Nuorkauppakamarin ehdokkaana kansallisen puheenjohtajan (NP) virkaan.

Kun me edustimme PRES-Akatemiassa Rantasalmella, oli samaan aikaan Lahdessa Strategia!- koulutus, johon meiltä oli kaksi osallistujaa: Pirita Forsius ja Tero Jääskeläinen. Heillä on nyt reppu täynnä uusia eväitä olla mukana rakentamassa Vihdin kamarin uutta strategiaa. Strategia- työryhmän projektipäälliköksi hallitus valitsi eilisessä kokouksessaan Pirita Forsiuksen. Pirita kokoaa ryhmän ja lähtee viemään tärkeää kapulaa eteenpäin.

VASTUU! -projekti jatkuu täydellä tohinalla. Haastan kaikki kamarilaiset talkoisiin, yhteisen hyvän puolesta. Koruja on mennyt tasaisesti ja näkyvyyttä on kamari saanut hyvin. Tapahtumatori oli onnistunut ja järjestämme vielä toisen tapahtuman syksyllä.

Vihti oli positiivisesti esillä EC Monte Carlo 2013 Eurooppakokouksessa. Suomen raportissa oli VASTUU! -projekti esittelyssä yhtenä kolmesta projektista National Presidents Meeting kokouksessa.

Kesäkonsertin lipunmyynti alkaa heti kun saamme liput painosta eli lähipäivinä. Ennakkomyynnin voi jo aloittaa. Kamarilaiset voivat jo lippuja myydä 15 euron hintaan ja ohjata tilaukset info@jcivihti.com . Projektiryhmään voi ilmoittautua mukaan.

Nyt valmistaudun kampanjaan ja toivotan kaikille aivan loistavaa lomakauden odotusta!!!

Aurinkoisin terveisin,
JANI NIKALI
PRES 2013

Takaisin uutisiin