PRES Corner 12/2013

Ja välillä lomille! 

On tullut aika vetää hieman happea ja vähän lomailla. Samalla kuitenkin jatkuu projektimme Vuoden Positiivisin Vihtiläinen ja Hevisaurus- konsertin lippujenmyynti.

Konsertista lisää täältä:

https://www.facebook.com/events/171065843053299/. Kamarilaiset voivat lippuja myydä ja ohjata tilaukset info@jcivihti.com . Projektiryhmään voi ilmoittautua mukaan.

Viime viikonloppuna oli loistava kuukausitapahtuma. Itse en valitettavasti päässyt paikalle, mutta kuulin pikkulinnuilta että meno oli ollut mitä mainiointa ja saimme jopa pari koejäsen ehdokasta, joille laitetaan hakemukset mitä pikimmiten.

VASTUU! -projekti jatkuu täydellä tohinalla. Seuraava projekti palaveri on ensi maanantaina lenkin yhteydessä. Haastan kaikki kamarilaiset talkoisiin, yhteisen hyvän puolesta. Koruja on mennyt tasaisesti ja näkyvyyttä on kamari saanut hyvin. Tapahtumatori oli onnistunut ja järjestämme vielä toisen tapahtuman syksyllä.

Viihdy Vihdissä -palvelukartta on painossa ja kiitän koko projektiryhmää panoksesta mainospaikkojen myynnissä. Kartan painosmäärä on 11 000 kpl. Todella iso kiitos projektipäällikölle Jan Metsolalle , joka mahdollisti koko projektin onnistumisen. KIITOS!

Nyt valmistaudun kampanjatiimin kasaamiseen (minulle saa ilmoittautua) ja toivotan kaikille aivan loistavaa lomaa!

Aurinkoisin terveisin,
Jani Nikali
PRES 2013

Takaisin uutisiin