PRES Corner 14/2013

Wuosisatamarkkinoiden kautta kohti vaalihumua 

Johtuen korkeasta kuumeestani ja keuhkoputkentulehduksestani tulee eHiicee poikkeuksellisesti muutaman päivän myöhässä.

Hevisaurus-konsertin lippujenmyynti jatkui kiivaana loppuun saakka ja pääsimme tavoitteeseemme. Konsertti järjestettiin lopulta melkein loppuunmyydylle Vihdin kesäteatterille. Saimme aivan loistavaa palautettta lasten vanhemmilta ja meiltä jo kyseltiin uutta konserttia.
Vielä iso kiitos kaikille viime hetken ponnisteluista ja talkoo porukalle venymisestä. Projektipäällikkönä olen väsynyt, mutta onnellinen lopputuloksesta. Konsertista laitetaan kuvia jakoon, heti kun saamme ne koottua.

Ensi viikonloppuna julkistetaan sitten Vuoden Positiivisin Vihtiläinen. Tapahtuma järjestetään Vihdin kirkonkylällä ja julkistus tapahtuu lauantaina 24.8.2013 klo 12. keskustorilla.

Kesän aikana olemme suunnitelleet Vihdin Kamarin ensimmäistä Kick-offia eli yhteistä toiminnan suunnittelupäivää joka järjestetään 31.8. klo 10 alkaen.
Tapahtuma alkaa aluejohtaja Mervi Vuorisen ja minun alustuksella. Tästä siirrytään workshoppeihin ja siitä purun kautta yhteiseen illanviettoon.
Käynnistämme myös strategian teon vuosille 2014-2018, tästä lisätietoja antaa projektipäällikkö Pirita Forsius.

On tullut aika haastaa kamarilaiset hakemaan ensi vuoden hallitusvirkoja. Hallitusvirat avataan tarkemmin 31.8. Kickoffissa, mutta minulle voi jo ilmoittautua halukkuudestaan ensi vuoden hallitukseen. Itse voin suositella hallituspaikkoja jo ihan hallituksen tuoman näköalapaikan johdosta. Hallituksessa olet kokoajan ajan hermolla ja saat hienon mahdollisuuden oppia uusia asioita.

Olen käynnistänyt kampanjani Sommar Academissa Maarianhaminassa elokuun alussa ja  avaan kampanjasivuni tällä viikolla. Vihdin Nuorkauppakamari on asettanut minut ehdolle Aluekoordinaattorin (RC) virkaan. Tulen viemään Vihtiläistä ROCK-asennetta eteenpäin ja tartuttamaan JCI-kipinää muihin. Ennakkotehtävät ja ehdollepanolomakkeen palautin juuri äsken.

Teemani on: Asenne on ROCK! Rohkeutta, Onnistumisia, Cavaa ja Kestävyyttä, tarvitsee jokainen kestävä ja aikaansa seuraava johtaja. Näiden vaikuttamisesta johtajuuteen, tulen avaamaan lähi viikkojen aikana.

Mutta nyt vaan mukaan hallitukseen ja kannustamaan kavereita osallistumaan!
Aurinkoisin terveisin,
Jani Nikali
PRES 2013

Takaisin uutisiin