PRES Corner 13/2013

Kesä hujahti ja siirrytään mielenkiintoiseen syksyyn 

Lomat on suurimmalta osalta jo vietetty, tosin jotkut onnelliset vasta siirtyvät lomille. Vuoden Positiivisin Vihtiläinen äänestys alkaa ensi viikolla ja Hevisaurus- konsertin lippujen myynti jatkuu kiivaana, ensi viikolla laitan eHiicee extrassa tarkemman selonteon lippujenmyynti tilastosta ja kerään osallistujalistan päivän talkoisiin. Minulle voi ilmoittaa halukkuudestaan.

Konsertista lisää täältä:
https://www.facebook.com/events/171065843053299/ tai nettisivuilta. Kamarilaiset voivat varata lippuja ja jatkaa loistavaa myyntityötä ja tilaukset voi ohjata info@jcivihti.com .

Kesän aikana olemme suunnitelleet Vihdin Kamarin ensimmäistä Sommar academyä eli yhteistä toiminnan suunnittelupäivää, joka järjestetään 31.8. alkaen klo 10. Tapahtuma aloitetaan aluejohtaja Mervi Vuorisen ja minun alustuksella. Tästä siirrytään workshoppeihin ja siitä purun kautta yhteiseen illanviettoon.

VASTUU! -projekti jatkuu täydellä tohinalla. Haastan kaikki kamarilaiset talkoisiin, yhteisen hyvän puolesta. Koruja on mennyt tasaisesti ja näkyvyyttä on kamari saanut hyvin. Tapahtumatori oli onnistunut ja järjestämme vielä toisen tapahtuman syksyllä.

Viihdy Vihdissä- palvelukartta on jaettu ja kiitän koko projektiryhmää panoksesta mainospaikkojen myynnissä. Ja todella iso kiitos projektipäällikölle Jan Metsolalle, joka mahdollisti koko projektin onnistumisen. KIITOS!

Nyt valmistaudun kampanjaani ja lähden ammentamaan lisää eväitä Sommar Academystä Ahvenenmaalta.

Tehdään loppu vuodesta yhtä loistokas kuin tähänkin asti!!

Aurinkoisin terveisin,
Jani Nikali
PRES 2013

Takaisin uutisiin