Johanna Kurkela esiintyy Vihdin kirkossa perjantaina 16.12.

Vihdin Nuorkauppakamari järjestää jälleen jokavuotisen joulukonsertin Vihdin kirkossa 16.12. klo 19. Konsertoimaan saapuu upeaääninen Johanna Kurkela. Ohjelmiston kestoaika on noin 60 minuuttia. Joulukonserttia sponsoroivat tänä vuonna Lifestyle Casalen, Kiinteistömaailma Nummela, Hampton Lifestyle, Nummelan Laukkukeskus, Kukkahuone Finer, Mainosmeri ja Honkimaan tilitoimisto Oy.

Johanna Kurkelan levytysura alkoi vuonna 2005  esikoisalbumilla Hetki Hiljaa. Kurkela on urallaan ehtinyt levyttämään seitsemän pitkäsoittoa, joista yksi on vuonna 2013 julkaistu Joulun lauluja.  Monet muistavat Johannan myös viimekeväisestä Elastinen Feat. sarjan jaksosta, jossa hän tunnelmoi Elastisen kanssa ”Oota mua”-kappaleella sekä useista muista radiossakin paljon soitetuista kappaleista kuten mm. Sun särkymä mä anna en ja Kuolevainen.

Vihdin Nuorkauppakamari järjestää  joulukonsertin viidettä kertaa, aikaisempina vuonna artisteina ovat olleen Jari Sillanpää (2011 ja 2012), Antti Tuisku (2014) ja Eija Kantola (2015).  Vihdin Nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaille aikuiselle tarkoitettu järjestö, joka tarjoaa mahdollisuuksia kehittää itseään niin ihmisenä kuin johtajana. Kamarin puheenjohtajana toimii tänä vuonna Jaana Javanainen ja  joulukonsertin projektipäällikkönä Ulla Honkimaa.

Liput tulevat myyntiin syyskuun alussa verkkokauppaan www.holvi.com/shop/jcivihti sekä käteisellä lipunmyyntipaikoista Nummelan Prisman infopisteestä ja Nummelan keskustasta Lifestyle Casalenista. Lippuja myy myös Kahvila Puustinna Karkkilassa.

Lipun hinta verkkokaupassa on 27 euroa (+toimitusmaksu 0,90 euroa).  Lifestyle Casalenista, Kahvila Puustinnasta ja  Nummelan Prismasta lippuja voi ostaa 27 euron hintaan (Prismasta ilman S- etukorttia 29 euroa).

HUOM! Ostaessasi lippua Holvin kautta tarkistathan että email-osoitteesi tulee oikein, lippu toimitetaan tähän antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja se on lippusi konserttiin!

Tykkääthän myös Joulukonsertin tapahtumasivusta facebookissa niin kuulet ensimmäistän joukossa mm. kun liput tulevat myyntiin 🙂

KONSERTISSSA ON EHDOTON KUVAUS- JA TALLENNUSKIELTO, INFORMOITHAN TÄSTÄ MYÖS MUITA KELLE MAHDOLLISESTI OSTAT LIPPUJA!

Takaisin uutisiin