Vuoden Positiivisinta Vihtiläistä etsitään taas

Äänestys alkaa nyt ja on auki 18.8. asti 🙂 Käy antamassa äänesi alla olevan linkin kautta ja voit samalla osallistua 100 € HomCare lahjakortin arvontaan!
https://goo.gl/forms/37tfUHUW034ScDpf1VPV logo

 

Yhteistyössä mukana:


13940958_10154280682623726_791105777_nHyvinvointikeskus Jasminilla toimii itsenäisten Herbalife Jäsenten tiimi. Valmennamme asiakkaita henkilökohtaisesti ja ryhmissä tavoitteena terveellisempi ja aktiivisempi elämäntapa. Lue lisää https://hyvinvointikeskusjasmin.com/ .

logo@2x

Haaveiletko unelmakodista Vihdin alueella? Tule juttelemaan asuntoasioista toimistollemme Nummelaan, me voimme auttaa. Meiltä löytyy paljon paikallistuntemusta olemme perehtyneet alueen hintatasoon ja markkinoihin. Asiakkaamme saa siis aina viimeisimmän ja luotettavimman tiedon. Olemme aktiivisia, koulutettuja ja osaavia asumisen ammattilaisia ja asiakas on meille aina ykkönen. Pidämme huolen, että asuntosi näkyy jokaiselle ostajaehdokkaalle. Meiltä saat asiantuntevan palvelun kaikissa asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvissä asioissa. Jokaiselle kodille löytyy ostaja, kun toimitaan oikein. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Tuusantie 3. Tule käymään tai soita meille, puhelinnumeromme on 010 228 3400.

logo

HomCare Finland Oy – luotettava suomalainen suoramyyntiyritys. ”Kodin ja ihmisen hyvinvointi” on HomCare Finland Oy:n toiminnan ja tuotteiden perusajatus. Tutustu nyt http://www.homcare.fi/.

Honkimaan_TilitoimistoHonkimaan tilitoimisto on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Palvelemme sekä pieniä että isoja yrityksiä joustavasti, ottaen huomioon asiakkaan tarpeet. Kirjanpidon lisäksi voimme hoitaa kaiken laskutuksesta kokonaisvaltaiseen taloushallinnon ulkoistamiseen. Tutustu palveluihimme http://www.honkimaantilitoimisto.fi/!

Takaisin uutisiin