Vihdin Nuorkauppakamari ry:lle valittu uusi hallitus

Vihdin Nuorkauppakamari ry on valinnut vuodelle 2017 uuden hallituksen. Järjestön puheenjohtajana aloittaa Anu Salminen ja varapuheenjohtajana Jani Laatikainen.

Vuoden 2017 hallitukseen valittiin lisäksi kehitysjohtajiksi Ulla Honkimaa ja Tero Jääskeläinen. Sihteeriksi kutsuttiin Katri Kärki ja tiedottajaksi Henri Ahlqvist. Hallituksen jäsenenä jatkaa myös edellisen vuoden puheenjohtaja Jaana Javanainen.

Aktiivista projektitoimintaa 

Loppuvuonna 2016 Vihdin Nuorkauppakamari ry järjesti sekä Joulupuu-keräyksen, että Johanna Kurkelan joulukonsertin. Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Joulupuu-keräys järjestetään Vihdissä kymmenennen kerran.

Johanna Kurkelan lauloi 16.12. joulukonsertissa täydelle salille Vihdin kirkossa. Joulukonsertti oli tänä vuonna erityisen suosittu, liput myytiin loppuun jo lokakuussa. Joulukonsertin järjestäminen kuuluu Vihdin kamarin jokavuotisiin projekteihin.

Keväällä Nummelan torin vallannut Koko perheen Wappukarnevaali saa jatkoa vuonna 2017. Projektin valmistelut ovat käynnistyneet projektipäällikkö Jani Laatikaisen johdolla. Paikallisia yrityksiä ja yhteisöjä pyydetään mukaan yhteistyökumppaneiksi.

Mikä on Vihdin Nuorkauppakamari ry? 

Vihdin Nuorkauppakamari ry on nuorten alle 40-vuotiaiden aikuisten kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö, joka vaikuttaa aktiivisesti, tukee alueensa elinkeinoelämää ja on positiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja.  Nuorkauppakamarit Suomessa ja kansainvälisesti luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle. Vihdin kamari ottaa ympäri vuoden mukaan uusia koejäseniä.

Takaisin uutisiin