There really was something about Hanko!

Vihdin porukka sekä pari “wannabe” Vihtiläistä majoittui tunnelmallisessa, lähes merenrannalla sijainneessa Villa Kola -huvilassa, joka oli kokonaan meidän käytössä. Kiitokset vielä Piritalle ja Terolle majoituksen järjestämisestä! Huvilaan tutustumisen ja rekkaroitumisen jälkeen ilta jatkui tulojuhlassa, aivan merenrannassa sijaitsevassa ravintola Origossa. Siellä oli aiemmin illalla myös START-koulutus sekä First Timers -cockailit, joihin koejäsenemme Jaana ja Hannu osallistuivat. Ilta sujui vauhdikkaissa merkeissä dj:n ja Coverdrive -bändin säestäminä, tapaksia sekä nestemäisiä virvokkeita nauttien. Illan kohokohta oli ehdokas show. Siinä näimme muun muassa oman Pressamme tietokilpailuhenkisen shown, jossa myös Teemu pääsi lavalle. Tulojuhlan jälkeen siirryimme paikallisen grillin kautta huvilalle yöpalalle, jonka jälkeen suurin osa lähti nukkumaan, mutta pari vielä eväiden kanssa rannalle…

Lauantaiaamuna oli tarjolla aamu-uintia sekä merijoogaa. Vihtiläisiä oli edustamassa ainakin yksi wannabe ja osa meistä oli jo siihen aikaan pystyttämässä Hopeattaren Trade Show -ständiä. Viikonlopun avauksen jälkeen oli vuorossa Key Note Speaker Ami Hassan, joka on Suomen tunnetuimpia mainosalan vaikuttajia. Hän on oman markkinointiuransa lisäksi istunut Cannesin ja muiden kansainvälisten mainoskilpailujen tuomaristossa. Tämän jälkeen meitä oli suuri joukko mukana SNKK-strategia -koulutuksessa, jossa saimme hyvän käsityksen Suomen Nuorkauppakamarien strategiasta. Seuraavaksi oli vuorossa Business treffit lounaan merkeissä ja keskustelimme muun muassa Helkaman toimitusjohtajan kanssa nuorkauppakamaritoiminnasta sekä polkupyörien valmistamisen kannattavuudesta Suomessa.

Tämän jälkeen ohjelma jatkui aivan loistavalla, Martti Vannaksen pitämällä muistikoulutuksella, jossa saimme käytännön vinkkejä muistimme parantamiseen. Koulutuksen jälkeen kaikki muistavat varmasti lopun ikänsä, että Tero ostaa kaupasta maitoa, leipää, banaania, olutta ja pippuripihvin. Päivän viimeisenä koulutuksena oli Työhyvinvointi ja reilu johtaminen, jossa kerrottiin, miten organisaation työhyvinvointia parannetaan ja miten työssä jaksamista edistetään paremman johtamisen avulla. Tämä jälkeen vuorossa olivat vielä debatin finaali sekä vallitentti ja -paneeli ennen illan gaalaan valmistautumista.

Ennen iltagaalaa kokoonnuimme huvilalle Vihti skumpalle, jossa oli paikalla myös Vantaan kamarin edustajat. Loisteliaalla Hangon casinolla järjestetyssä iltagaalassa nähtiin jälleen pukuloistoa ja ruoka oli erinomaista. Mieleen jäi erityisesti jälkiruokana ollut tuulihattujoutsen, joka oli niin hieno, ettei sitä olisi raaskinut syödä. Gaalassa jaettiin monia palkintoja. Alue A:n debattikilpailun voitti Kaarinan Nkk:n joukkue. Vihdin kamari toi lukumäärällisesti eniten osallistujia kokoukseen ja palkittiin siitä Jopolla! Jäsenmäärään suhteutettuna eniten osallistujia paikalle toi Lohjan kamari. Ilta huipentui vielä neljän uuden senaattoriarvon myöntämiseen, joissa mukana myös Vihdin kamarissakin puheenjohtajana toiminut Jani Närhi. Uusia senaattoreita juhlittiin heidän cockareillaan, virallisen osuuden päätyttyä. Uudet senaattorit siis ovat:

#72511 Vesa Siljamo (Lohjan Nkk)
#72513 Tero Rantaruikka (Aurajoen Nkk)
#72514 Jani Närhi (Hangon Nkk)
#72515 Teemu Levomäki (Loimaan Nkk)

Vielä ennen nukkumaan menoa otimme huvilalla hieman kuohuvaa pyjamabileiden muodossa ja kuuntelimme senaattorien sekä kunniajäsenen viisaita sanoja.

Sunnuntaina oli vuorossa varsinainen vaalikokous, jossa jännitimme Jani Nikalin puolesta. Valitettavasti Jania ei valittu, mutta hän on jo valmiina uusiin haasteisiin. Valituiksi tulivat:

Aluejohtaja: Hannu Nikupeteri (Keskuspuiston Nkk)
Aluekoordinaattori: Päivi Savolainen (Salon Nkk)
Aluekoulutuspäällikkö: Agneta Wackström (Porvoon Nkk)
Aluetiedotuspäällikkö: Susanna Valkeus (Keskuspuiston Nkk)

Jutun kirjoitti: Henkka

Takaisin uutisiin