PRES Corner 16/2013

Vaalit lähestyy 

Olen iloinen saadessani huomata, että meillä on niin monta innokasta ensi vuoden hallituspaikoille.
Hallitus on kamarin paras näköalapaikka toimintaan. Samalla se toimii myös harjoituskenttänä asioille, joita ei välttämättä pääse kokemaan jokapäiväisessä elämässä. Kun olemme vielä oppimisjärjestökin, luo se hyvät puitteet harjoitella erilaisia taitoja. Parhaimmillaan tämä johtaa siihen, että uskaltaa haastaa itsensä myös työelämässä ja hakemaan samankaltaisia toimia myös sillä puolella.

Itselleni kolme hallitus virkaa on opettanut ennen kaikkea rohkeutta tarttua vaikeisiinkin asioihin. Kun on rohkeutta ylittää omat epämukavuusalueet ja tarttua hetkeen on se todella palkitsevaa kun niissä onnistuu, jos taas epäonnistuu kasvaa siinä vielä enemmän. Epäonnistumista ei kannata pelätä vaan ottaa se nimenomaan oppimisprosessina.

Tältä pohjalta olen lähtenyt viemään omaa kampanjaani: ARC- Asenne ratkaisee – Asenne on ROCK!

Tarkemmin kampanjasta saat tietoa: https://www.facebook.com/pages/ARC-asenne-on-ROCK-Jani-Nikali-alue-A-Aluekoordinaattoriehdokas-2014/234501076699568

Tällä alustuksella on minulla ilo kutsua koko jäsenistö isolla joukolla osallistumaan kampanjaani.

Samalla myös muistutan jo lokakuun omasta vaalikokouksestamme, johon lähetän kutsun ensi viikolla.
Vaalikokous pidetään tänä vuonna perjantaina 4.10 klo 18.00 Ravintola Antonion kokoustiloissa ja meille on varattu sinne ruoka.

Olkaa aktiivisia ja haastakaa itsenne!!

Nyt kaikki joukolla Hankoon, katsomaan kuinka ROCK- asenne leviää ja muistakaa rekkaroitua myös Joensuuhun.

Aurinkoisin terveisin,
Jani Nikali
PRES 2013

Takaisin uutisiin