PRES Corner 6/2013

Tulevana sunnuntaina 24.3. klo 14 polkaistaan kevät käyntiin oikein tohinalla Salmen ulkoilualueella laskemisen ja muun yhdessä olon merkeissä.

Ensi viikolla tulemme luovuttamaan Vihtori Ry:lle 1500 € hyväntekeväisyytenä joulukonsertilla keräämämme rahat.
Vihtori-työpaja on starttipaja 16-18 -vuotiaille vihtiläisille nuorille, joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa. Starttipajalla saa valmiuksia opintoihin, työelämään ja elämänhallintaan. Toiminnan lähtökohtana on tukea ja ohjata nuorta löytämään oma polkunsa opiskelu- ja työelämässä. Työpajaohjaajan ja nuoren yhdessä laatiman alkukartoituksen pohjalta suunnitellaan työpajajakson pituus, joka on tarpeen mukaan joko 1 tai 3 kuukautta. Toiminta sisältää yksilöohjausta ja ryhmätoimintaa. Jokaiselle nuorelle laaditaan oma henkilökohtainen suunnitelma ja tulevaisuuden tavoitteet. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja maksuttomuuteen. Hakeutuminen työpajaan tapahtuu pääsääntöisesti viranomaisen (mm. Vimma, koulukuraattorit, TE-keskus) kautta. Nuorisokeskus Klubi toimii työpajan ”päämajana”. Työpajaohjaajien toimipisteet sijaitsevat Linjaportilla.

Tähän numeroon olemme keränneet yhteen kaikki projekteihin liittyvät lisäinfot. Toivon teidän kaikkien syventyvän niihin. Nyt vaan rohkeasti mukaan ja ilmoittautumaan joko info@jcivihti.com tai minulle jani.nikali@nylund.fi gsm 050 432 33 23.

Muistakaa haastaa itsenne ja osallistua projektitiimeihin, seuratkaa aktiivisesti facebookia ja omia kamarin sivuja, joita päivitetään koko ajan.

Jani Nikali
PRES 2013

Takaisin uutisiin