Joulupuu-keräys 30.11.–1.12. ja 7.12–8.12.

joulupuu-logo-pieni-2012

Joulupuu on täällä taas
Vihdin Nuorkauppakamari ry järjestää jo perinteeksi muodostuneen Joulupuu -keräyksen Vihdissä tänä vuonna jo seitsemättä kertaa. Keräys järjestetään yhteistyössä perusturvakuntayhtymä Karviaisen kanssa. Joulupuu on Suomen Nuorkauppakamarien järjestämä hyväntekeväisyysprojekti, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja vähempiosaisiin lapsiperheisiin. Keräyksen kohteena olivat 1-17 -vuotiaat lapset ja nuoret, jotka muuten voisivat jäädä ilman joulupukin tuomisia.

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen työntekijät ovat keränneet listan lahjojen saajista ja näitä on tänä vuonna viime vuotta enemmän – yhteensä 172 lasta. ”Perheissä on paljon lisätuen tarvetta ja lapset jäävät usein liian vähäiselle huomiolle – siksi teiltä tulevat lahjat ovat tärkeitä, vaikka kiitokset taitavatkin mennä usein joulupukille”, toteaa Karviaisen johtava terveydenhoitaja Hannele Vesterlin.

Yhteistyökumppaneilla on välttämätön rooli keräyksen toteutumisen kannalta ja moni Vihdin alueella vaikuttava yritys on lähtenyt mukaan tukemaan lasten ja nuorten asiaa. Tänä vuonna keräyksen yrityskummeina toimivat Lattia-asennus.fi, Hiidenkello, Hopeatar Oy, Honkimaan Tilitoimisto Ky, Intersport Nummela, Muoti-Huone, Baltic Bolt Finland Oy, Zuma Products Oy Ltd, Sinun Tilit Oy, Pentik Nummela ja Rakennuspalvelu Mikander Oy. Vihdin Nuorkauppakamari tekee Joulupuun osalta tiivistä yhteistyötä myös Oasis Median kanssa. Yrityskummien taloudellinen tuki käytetään kokonaisuudessaan Joulupuu -keräykseen, joka on Vihdin Nuorkauppakamarille hyväntekeväisyysprojekti.

Tuo oma lahjasi keräyspisteeseen

Joulupuu-keräykseen voi osallistua tuomalla keräyspisteeseen joko itse tehdyn tai kaupasta ostetun lahjan. Keräyspisteenä on K-Citymarket Nummela sekä Länsi-Uudenmaan Säästöpankki Nummela.

Keräysajat ovat:

K-citymarket Nummela

lauantai 30.11. klo 10–18
sunnuntai 1.12. klo 12–16
lauantai 7.12. klo 10–16
sunnuntai 7.12. klo 12–16

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki Nummelan konttori

28.11.–9.12. klo 10–16:30, poikkeuksena keskiviikko 4.12. klo 10–17:30

Takaisin uutisiin