PRES Corner 8/2013

Eilen järjestettiin Taloushallinnon ABC-koulutus ja iso kiitos Mikko Puhakaiselle kouluttamisesta. Ensi viikolla on aika kutsua koolle kesäkonsertti-työryhmä, johon voi myös ilmoittautua mukaan. Tarkoitus on aika aloittaa lippujen myynti parin viikon päästä. Monaco-iltaa vietämme perjantaina 26.4. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!

Vastuu! -projekti jatkuu täydellä tohinalla. Tulemme haastamaan kaikki kamarilaiset talkoisiin, yhteisen hyvän puolesta. Tapaamme Vihdin Nuorisotoimen edustajia maanantaina 22.4. ja keskustelemme lisää toukokuussa järjestettävästä tapahtumatorista.

Myös projektipäällikkyyksiä on vapaana, joten haasta itsesi ja tule mukaan toteuttamaan jo nyt loistavasti alkanutta vuotta. Nyt vaan rohkeasti mukaan ja ilmoittautumaan joko info@jcivihti.com tai jani.nikali@nylund.fi gsm. 050 432 33 23.

Tulemme lähettämään tänä vuonna 2 henkilöä Strategia!-koulutukseen. Strategia!- koulutukseen lähtee Pirita Forsius ja Tero Jääskeläinen. Koulutuksen jälkeen molemmat osallistuvat Vihdin kamarin tulevan strategian toteuttamiseen ja suunnitteluun yhdessä allekirjoittaneen kanssa.

Nyt lähden pakkaamaan ja valmistautumaan Mikkelin kansalliseen vuosikokoukseen jonne meitä lähtee pieni, mutta pippurinen joukko edustamaan Vihtiä. Nauttikaa aurinkoisesta viikonlopusta ja keväästä!

Terveisin

Jani Nikali
PRES 2013

Takaisin uutisiin