VPV ja VPK ehdokkaat julkaistu! Äänestys alkaa maanantaina 19.7.!

Vuoden Positiivisin Vihtiläinen ja Vuoden Positiivisin Karkkilalainen ehdokkaat on julkaistu! Raadin valikoimia ehdokkaita on tänä vuonna viisi sekä Vihdissä että Karkkilassa. Voit tutustua ehdokkaisiin Facebookissa alla olevista linkeistä. Ehdokkaiden esittelyvideot julkaistaan lauantain ja sunnuntain aikana.

https://www.facebook.com/vuodenpositiivisinvihtilainen
https://www.facebook.com/Vuoden-Positiivisin-Karkkilalainen-111820880590356

Vuoden Positiivisin Vihtiläinen ehdokkaat
Kukkahuone Finer
Antti ja Niina Raiski
Tilauksilla / Annukka Cederlöf
Janne Hirsimäki
Monica Paavilainen

Vuoden Positiivisin Karkkilalainen ehdokkaat
Pertti Toikka
Karkkilan sosiaali- ja terveysaseman vuodeosaston henkilökunta
Markku Korhonen
Ruut Hallenberg
Karkkilan kuntokärpänen

Äänestys alkaa 19.7. ja jatkuu 31.7. saakka. Äänestys vaihtoehtoja on monia tänä vuonna! Voit käydä äänestämässä äänestyspisteillä, jotka löytyvät K-Citymarket Nummela infotiskin luota; Cafe Neilikka, Nummela; K-Supermarket Vihti, Vihdin kirkonkylä; Aito Kulta, Karkkila sekä Miesten vaatetalo Frank, Karkkila. Fyysiset äänestyspisteet aukeavat 21.7.

Äänestää voit myös verkossa www.jcivihti.com osoitteessa sekä Vuoden Positiivisin Vihtiläinen ja Vuoden Positiivisin Karkkilalainen Facebook sivuilla. Tarkemmat ohjeet verkkoäänestykseen julkaistaan maanantai aamuna.

Äänestyksen voittajat palkitaan Karkkilan osalta Karkkilan rautapäivillä 6.8. ja Vihdin puolestaan Wuosisatamarkkinoilla 21.8.

Takaisin uutisiin