Vihdin Nuorkauppakamari ry toteuttaa julkaisun vihtiläisten palveluiden näkyvyyden lisäämiseksi

Vihdin Nuorkauppakamari toteuttaa vuonna 2014 yhteistyössä Vihdin kunnan kanssa projektin jonka tarkoituksena on tarjota paikallisille yrittäjille näkyvyyttä. Projekti käsittää noin 28-sivuisen mainosjulkaisun suunnittelun, painatuksen ja jakelun kaikkiin Vihdin kotitalouksiin.

Löydä vihtiläinen -projekti on Vihdin Nuorkauppakamarin toteuttama uusi projekti. Projektin tavoite on helpottaa kuntalaisten ja paikallisten yritysten sekä muiden palveluja tarjoavien kohtaamisia ja lisätä asiakasuskollisuutta vihtiläisiin palveluihin. Lehdessä on mahdollista myös esitellä yritystä/yrittäjää/palvelua artikkelimaisissa ilmoituksissa ja tarjota erilaisia kuponkitarjouksia kuntalaisille. Etu voi olla esimerkiksi kaksi yhden hinnalla, kahvipaketti veloituksetta, ilmainen kokeilukerta tai muu tarjous. Voimme yhdessä suunnitella teille sopivan vaihtoehdon.

Tarjoamme teille tilaisuuden olla mukana tässä kaikkiin Vihdin kotitalouksiin jaettavassa julkaisussa. Ilmoitushinnat ovat edullisia, alkaen 95 eurosta, koko sivun ilmoitustila vain 500 euroa.

Mainosjulkaisun keskiaukeamalle painetaan Vihdin kartta, johon merkitään ilmoittajat koodein.

Nuorkauppakamarin yhtenä keskeisenä toiminnan kulmakivenä on yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Tavoitteenamme on ollut löytää muun muassa keinoja, joiden avulla kuntalaiset sitoutuisivat paremmin kotikuntaansa sekä kuinka ohjata kulutuskäyttäytymistä Vihtiin.

Tästä kannattaa siis pysyä kuulolla. Ilmoituspaikat myydään varausjärjestyksessä, joten toimi nopeasti.

medkort

Löydä vihtiläinen mediakortti

Ota yhteyttä:
Teemu Pursiainen
projektipäällikkö
0400371585
teemu.pursiainen@lattia-asennus.fi

Takaisin uutisiin