Tuottava Idea -kilpailu etsii enintään kolme vuotta vanhoja innovaatioita

Suomen Nuorkauppakamarit ry järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Tuottava Idea -kilpailun.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä innovaatiokilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esille suomalaisia innovaatioita. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Kilpailussa on kolme sarjaa, jonne hakemuksen voi jättää, yhteiskuntasarja, yrityssarja sekä startup -sarja. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä, poislukien startup -sarja.

Kilpailu on kaksiosainen; ensin kisataan alueen voitosta, minkä jälkeen voittajat edustavat aluetta kansallisessa kilpailussa. Kansallisten sarjojen voittajat pääsevät soittamaan Nasdaq OMX Helsinki -pörssin avauskelloa. Lisäksi voittajat saavat yrityksensä logon näkyviin New Yorkin Times squaren valotaululle.

Kilpailun suojelijana toimii Taru Tujunen, Ellun Kanojen toimitusjohtaja. Hän korostaa suojelijan tervehdyksessä ”Sitä, että nykymaailmassa pelkällä hyvällä tuotteella tai palvelulla ei enää pärjää. Ei vaikka ne olivat maailman parhaita. Viestinnän on oltava liiketoiminnan tekemisen ytimessä, sillä aina löytyy joku, joka osaa kertoa asiansa kiinnostavasti ja herättää huomion.”

Kilpailuaika 1.2.-31.3.2019

Kansallinen palkintojenjakotilaisuus 29.5.2019 klo 8:30 Nasdaq, Helsinki

Jos sinulla on kilpailuun idea, otathan yhteyttä Vihdin Nuorkauppakamarin Joonakseen (joonas.kairajarvi@jci.fi) tai Henriin (henri.ahlqvist@jci.fi).

Lisätietoja kilpailusta: www.tuottavaidea.fi

 

Takaisin uutisiin