Tiedätkö sinä intohimoisen yrityksen?

Suomen Nuorkauppakamarit haluaa olla mukana vaikuttamassa suomalaisen työelämän nousuun ja jakaa inspiroivia, intohimoisia yritystarinoita aktiivisesti. Me uskomme, että intohimoiset yritykset luovat Suomeen kasvua ja hyvinvointia. Nyt on aika nostaa yritykset esiin!

MIKÄ?
Intohimoinen Yritys 2016 on Inspired in Finlandin ja Savonlinnan Oopperajuhlien projekti, jossa nostetaan esiin 100 intohimoista yritystä. Suomen Nuorkauppakamarit vastaa yritystarinoiden keruusta, eli pääsee eturivistä nostamaan hienoja yrityksiä esiin. Huom. Tässä ei kilpailla mistään, pelkästään nostetaan esiin. Kampanjaan osallistuminen on ilmaista.

MITÄ TAPAHTUU?
Kampanjassa ilmiannetaan intohimoisia yrityksiä. Voit ilmiantaa myös oman yrityksesi. Ilmiannetuista yrityksistä kirjoitetaan lyhyt max. 2000 merkin tarina, jossa esitellään yritys sekä kerrotaan miten intohimo näkyy yrityksen toiminnassa. Kaikki tarinat julkaistaan kampanjan nettisivuilla www.intohimoinenyritys.fi, josta tarinoita voi helposti jakaa sosiaaliseen mediaan.

MITÄ TEEN?
-Ilmianna yritys osoitteessa www.intohimoinenyritys.fi.
-Mikäli yritystä ei ole aiemmin ilmiannettu, olemme yhteydessä ja saat selkeät ohjeet tarinan kirjoittamiseen.
-Kirjoita tarina yhdessä yrityksen kanssa ja palauta ohjeiden mukaan viim. 10.3.2016

MITÄ YRITYS TÄSTÄ SAA?
Kun yritys kuulee, että heidät on ilmiannettu, on ilahtuminen varmaa. Hyvän mielen lisäksi yritys saa näkyvyyttä projektin nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Yritys saa käyttöönsä Intohimoinen Yritys- merkin, jota voi käyttää vapaasti.
Hankkeen ohjausryhmä valitsee tarinoiden joukosta 100 yritystä, jotka saavat veloituksetta sparrauskeskustelun Innovaatiorahoituskeskus Tekesin kanssa vuoden 2016 aikana. Ohjausryhmä valitsee myös kymmenen (10) intohimoista tarinaa, jotka esitellään kampanjan päätapahtumassa 16.4.2016 Helsingissä.

Takaisin uutisiin