SEPPÄROCK 27.6.2020

VIHTIIN VIHDOIN MUSIIKKIFESTIVAALI!
Esiintyjinä mm. Anssi Kela, Mouhous, Sini Yasemin ja Koisjärven Disko. Tapahtuman juontaa Koomikko Simo Takanen ja väliajalla musiikista vastaa DJ Antti Kneckt.
 
Liput nyt myynnissä Tiketissä sekä ravintola Ned Kelly`ssä Nummelassa. Ennakkoliput 35€ 28.4.2020 asti, jonka jälkeen hinta 45€.
_
MIKÄ IHMEEN SEPPÄROCK?
Kesäkuun 27. päivä järjestettävä Seppärock tuo Nummelaan Suomen tämän hetken kuumimmat artistit Anssi Kelan johdolla. Vihdin kesä on kaunis, mutta se on jo pitkään kärsinyt suuren musiikkijuhlan mentävästä aukosta. Vihdin Nuorkauppakamari yhdessä kätyriensä Vihdin kunnan kulttuuripalveluiden ja Ravintola Ned Kelly’sin kanssa tuovat Nummelan pesäpallostadionille Hiidenkirnuun Seppärock -festivaalin, jonka suurella lavalla nähdään Anssi Kela, Mouhous, Sini Yasemin ja Koisjärven Disko.
Ovet avautuvat klo 17 ja ohjelma alkaa n. klo 18. Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 12-vuotiaiden toivotaan saapuvan tapahtumaan täysi-ikäisen huoltajan seurassa. Tapahtuma-alueella on sekä ruoka- että myyntikojuja sekä erillinen anniskelualue.
Viime vuoden lopulla Helsingin Bio Rexissä ensi-iltansa saanut ja ilta toisensa jälkeen loppuunmyynyt Anssi Kelan Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonserttien sarja juhlisti vihtiläistä alkuperää olevan menestysartistin tähänastista uraa. Median ja yleisön ylistämä esitys toi Kelan näyttävästi uudelle vuosikymmenelle ja Nummelan harjumaisemissa järjestettävässä Seppärockissa on varmasti lupa odottaa elämänsä iskussa olevan artistin loistokas paluu kotikulmille.
Mouhous on rap- ja elektronista musiikkia suvereenisti yhdistelevä yhtye, joka levyttää Etenee Recordsille. Yhtye on julkaissut kaksi EP-albumia, Crackstreetboys ja Late Check-Outs. Ensimmäisen studioalbuminsa I Hate Mouhous yhtye julkaisi helmikuussa 2020 ja siltä lohkaistut sinkut Poikien vessa (feat. costee) ja Äänii lukeutuvat tämän hetken kuunnelluimpiin biiseihin suoratoistopalveluissa. Albumin julkaisun myötä yhtye on aloittamassa samannimisen kiertueensa ja tähdittää kesällä Suomen suurimpia festareita.
SINI YASEMIN valmistautuu parhaillaan toisen pitkäsoittonsa julkaisuun ja ensimmäinen maistiainen musiikillisen nahkansa luoneesta artistista saatiin tammikuussa Mayday -singlen muodossa. Helmikuussa 2019 kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Nimeä mut uudestaan julkaissut Sini Yasemin tunnetaan muun muassa kappaleistaan Lihasmuistissa ja Mun kaa. Laulaja-lauluntekijä kirjoittaa kappaleensa itse ja tekee musiikkia myös muille artisteille.
Seppärock on osa Vihdin kunnan toistaiseksi suurinta tapahtumahanketta, Sepänpihan Kotinäyttelyä, joka on auki yleisölle 25.6.-5.7.2020. Kotinäyttely on valtakunnallinen asumisen tapahtuma, jossa esitellään yksilöllisiä pientalokohteita, jotka edustavat tulevaisuuden asumismuotoja ja -ratkaisuja.
Ajankohtaista tietoa löytyy lisää facebookista, otathan sivun seurantaan.
Tapahtumassa yhteistyössä: LVI-Palvelu Havantola Oy, Helsingin Metallipurkaus Oy, Hinauspalvelu Huhtanen Oy, Kuljetus NPR Oy, Nummelan Autopiste Oy, LVI Paajala Oy, HiisiHomes, Salon Peppiina, ElectroFix
Takaisin uutisiin