Onnea tuore senaattori Miika Kostamo, #80520

Miika Kostamo yllätettiin Belgian suurlähetystövierailun yhteydessä ja hänelle myönnettiin senaattoriarvo, joka on korkein kunnianosoitus jäsenelle merkittävästä työstä nuorkauppakamarissa.

Miika on kunnostautunut erittäin aktiivisena huomisen johtajana kamaritoiminnassa. Hän on aina valmis auttamaan muita, ja hänen kamariuransakin perustuu suurilta osin muiden auttamiseen ja kouluttamiseen.

JCIn ja SNKKn virallisia koulutuksia löytyy niin koulutettavana kuin kouluttajanakin yhteensä yli 60. On hän toki myös kokouksiinkin osallistunut – niitä on kertynyt alue, kansallisten ja kansainvälisten kokousten osalta 40, joista suuri osa kansainvälisiä kokouksia joissa hän on toiminut myös puhujana.

Miika on toiminut kahdessa kamarissa, joissa yhteensä melkeinpä jokaisessa hallitusvirassa, sekä myös erilaisissa tehtävissä alueella ja kansallisesti. Hänen sydäntänsä lähellä on sekä viestintä että bisnes ja hänet on palkittu sekä kotikamarissaan että alueella vaikuttavasta toiminnastaan – useampaan kertaan.

Viimeisimpänä virkanaan Miika toimi vuonna 2021 JCI Europe Business Committeen vetäjänä komitean ensimmäisenä toimintavuonna.

Katso lisää myöntämistilaisuudesta oheisesta tästä.

Takaisin uutisiin