Joonas Kairajärvi – Projektien ja tapahtumien kautta vaikuttamaan Vihtiin

Kokemuksia kamaritoiminnasta vuosilta 2017-2021:

Kamarissa on parasta se, että saa kääriä molempien käsien hihat ja antaa juuri sen verran aikaa kuin elämäntilanne mahdollistaa. Omat parhaat kokemukset liittyvät nimenomaan projekteihin. Hyppäsin mukaan kevättalvella 2017 jolloin pääsin suoraan wappukarnevaali- projektiin mukaan tekemään tapahtumaa joka oli räntäsateesta huolimatta menestys ja tekemässä oli iso porukka.

Ennen kaikkea kamari on oppimisympäristö jonka avulla on mahdollista hypätä omasta mukavuusympyrästä kokeilemaan taitoja tiedotuksen, talouden tai projektijohtamisen parissa. Learning by doing. Sitä tämä todella on!

Lisäksi toiminnan avulla on verkostoitunut ja siitä on ollut hyötyä mm omassa työelämässä.

Koulutukset ja alueen tapahtumat ovat omalta osalta jääneet hieman paitsioon, mutta lähes kaikki vuosittaiset projektit tehneenä ja osan vetäneenä, onkin tulevaisuudessa ajatukset enemmän niiden suunnassa. Ainakin Strategia!-koulutuksen tulen varmuudella käymään kunhan varmuus live-toteutuksesta varmistuu.

Voin vahvasti suositella toimintaa kenelle tahansa joka haluaa saada uusia ystäviä, kehittää itseään ja hypätä pehmeästi ulos mukavuusympyrästä. Erinomainen mahdollisuus esim paikkakunnalle juuri muuttaneelle tutustua uuteen asuinpaikkaansa ja laajentaa verkostojaan.

Takaisin uutisiin