Eija Kantola korvaa Arja Korisevan joulukonsertissa

Eija Kantola joulukonsertoi 3.12. kello 19 Vihdin kirkossa. Vihdin Nuorkauppakamarin järjestämän joulukonsertin alkuperäinen artisti Arja Koriseva on joutunut peruuttamaan kaikki tulevat konserttinsa terveydentilansa vuoksi. Arja kertoo virallisilla sivuillaan sairastuneensa rintasyöpään ja jäävänsä keikkatauolle.

Uudeksi artistiksi joulukonsertille on kiinnitetty Eija Kantola . Vihdin kirkon konsertti tulee olemaan osa Kantolan joulukonserttikiertuetta. Säestämään tulee Eijan nelihenkinen Omega-bändi. Korisevan joulukonserttiin ostetut liput käyvät suoraan pääsylippuina Kantolan joulukonserttiin.

Eija Kantola on julkaissut jo 18 albumia, ja hänet on palkittu myös kultalevyillä. Eijan varsinainen laulajanura starttasi vuonna 1992, kun hän voitti Tangokuningatar-tittelin. Sitä ovat seuranneet Syksyn Sävel -voitto, Suomen Euroviisukarsinnan kakkossija, Emma- ja Iskelmä Finlandia -ehdokkuudet sekä monet konserttikiertueet puhumattakaan tuhansista keikoista, joita taiteilija on uransa varrella tehnyt.

Vuonna 2012 sensuelli laulajatar juhli 20-vuotiasta taiteilijajuhlavuottaan, joka piti sisällään kaksi suurta konserttikiertuetta ja kaksi albumia: studioalbumin Peili ja tuplaCD:n Yön kuningatar – kaikkien aikojen parhaat. Tänä vuonna Eija Kantolalta on jälleen tulossa uutta musiikkia.

Lippuja saa ostaa verkkokaupasta www.holvi.com/shop/jcivihti sekä käteisellä lipunmyyntipaikoista Nummelan Prisman infopisteestä, Vihdin kirkonkylän Pienestä Lankakaupasta sekä kahvila Puustinnasta Karkkilasta.

Lipun hinta verkkokaupassa on 27 euroa (+ toimitusmaksu 0,90 euroa). Myös kahvila Puustinnasta, Nummelan Prismasta ja Pienestä Lankakaupasta lippuja saa ostaa 27 euron hintaan (Prismasta ilman S-etukorttia 29 euroa).

Arja Korisevan joulukonsertin liput toimivat pääsylippuina myös Kantolan konserttiin, niitä ei tarvitse vaihtaa. Mikäli lipun haluaa palauttaa, sen voi tehdä samaan lipunmyyntipaikkaan mistä alkuperäisen lipun on ostanut. Mikäli haluaa palautuksen verkkokaupasta ostettuun lippuun, voi ottaa yhteyttä: info@jcivihti.com.

Osa joulukonsertin tuotoista tullaan lahjoittamaan Roosa nauha-keräykseen tukemaan rintasyövän vastaista työtä.

Takaisin uutisiin